PRODUK LAIN

PETA LOKASI

Petunjuk Arah Jalan Ke Prima Kek Lapis

Sekiranya anda datang dari Ampang/Kuantan melalui MRR2 menghala ke Pusat Bandaraya, sila ambil fly over ke Sri Gombak. Apabila berada di atas fly over, lokasi kami di sebelah kanan anda. Berhenti di lampu trafik pertama,  belok kanan. Anda akan melalui 7 Eleven (sebelah kiri), terus dan sila belok ke kanan. Premis kami di penghujung (Pustaka Rakyat). Bank Islam di hadapan premis kami.

Bagi anda datang dari arah Pusat Bandaraya atau Batu Caves  melalui MRR2 menghala ke Ulu Klang/Ampang/Kuantan, anda akan nampak GIANT, Batu Caves di sebelah kanan anda. Teruskan lagi perjalanan anda, sehinggalah anda akan nampak fly over ke Sri Gombak. Sila himpit ke kiri (nampak CIMB BANK. Belok ke kiri, terus sehinggalah jumpa lampu trafik. Berhenti di lampu trafik pertama ini,  belok kanan. Anda akan melalui 7 Eleven (sebelah kiri), terus dan sila belok ke kanan. Premis kami di penghujung (Pustaka Rakyat). Bank Islam di hadapan premis kami.

Sila klik pada peta lokasi untuk mendapatkan imej yang lebih besar/ jelas.

Hubungi Kami

Anda boleh menghubungi kami atau datang terus ke premis kami seperti alamat yang tertera di bawah.

2014 06 15 (Bottom)Copyright©2011-2014 Prima Kek Lapis. All Rights Reserved.
Semua material sama ada gambar/teks yang dimuat-naik, logo dan sebarang aplikasi dalam laman ini adalah kepunyaan/hak Prima Kek Lapis (002044154-A). Menggunakan gambar kami tanpa kebenaran adalah pencerobohan ke atas hakcipta. Sebarang cubaan pencerobohan ke atas sistem kami adalah dianggap jenayah siber. Kami tidak teragak-agak menggunakan tindakan undang-undang siber. Bagi tujuan keselamatan, alamat IP anda direkod untuk rujukan.

Advertisements